General

En època de crisi, Tapís no s’atura!

By 16 de maig de 2019 maig 26th, 2020 No Comments

Des de les diferents seccions de l’empresa d’inserció Treballs i Serveis Tapís E.I. SLU., s’ha posat a disposició dels serveis sanitaris i socials els nostres serveis, principalment per donar suport a aquelles entitats, equipaments i serveis que estan en primera línia durant aquesta situació de crisi. Per això, a Tapís hem estat col·laborant, dins de les nostres possibilitats, amb centres hospitalaris i sanitaris d’Osona, nodrint-los amb el tèxtil que han necessitat i sol·licitat. També ens hem adreçat a les àrees de Benestar i Família dels diferents ajuntaments de la comarca amb els que tenim conveni per contenidors de tèxtil, per respondre a possibles urgències amb tèxtil.

Aquesta situació d’emergència ha fet que des de La Taca, la Clau i el Fil, haguem hagut d’adaptar les activitats habituals. Per tant, algunes de les persones en situació de vulnerabilitat contractades per l’empresa d’inserció s’han hagut de quedar a casa. Se’ls ha continuat fent acompanyament via telefònica i la majoria estan aprofitant aquest període per realitzar cursos de formació bonificada de català mitjançant el mòbil.

Finalment, la recollida de roba, a través dels 80 contenidors taronges repartits per diferents punts d’Osona i el Lluçanès, no ha deixat d’estar activa, tot i que no s’aconsellava llançar-hi res durant el període de confinament per evitar el risc de propagació del virus. Tanmateix, ens hem trobat que moltes persones han aprofitat per fer endreça de l’armari i ens ha semblat oportú recordar algunes recomanacions:

  1. Posar-hi només roba neta i en bon estat.
  2. Dipositar-la en una bossa d’una mida màxima de 45 x 60 cm.
  3. Les sabates, cinturons i bosses de mà també han d’estar en bon estat i dipositar-les dins d’una bossa.

Esperem poder continuar col·laborant amb tot allò que faci falta perquè només de forma col·lectiva, fent xarxa i amb solidaritat, aconseguirem donar resposta a aquesta crisi sanitària, que també és deriva en una crisi econòmica i social.

Maig 2020

Tapís

Author Tapís

More posts by Tapís

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades galetes i l'acceptació de la nostra política de cookies , premi l'enllaç per a més informació.


ACEPTAR
Aviso de cookies