General

En època de crisi, Tapís no s’atura!

de 16 de maig de 2019 maig 26th, 2020 sense comentaris

Des de les diferents seccions de l’empresa d’inserció Treballs i Serveis Tapís E.I. SLU., s’ha posat a disposició dels serveis sanitaris i socials els nostres serveis, principalment per donar suport a aquelles entitats, equipaments i serveis que estan en primera línia durant aquesta situació de crisi. Per això, a Tapís hem estat col·laborant, dins de les nostres possibilitats, amb centres hospitalaris i sanitaris d’Osona, nodrint-los amb el tèxtil que han necessitat i sol·licitat. També ens hem adreçat a les àrees de Benestar i Família dels diferents ajuntaments de la comarca amb els que tenim conveni per contenidors de tèxtil, per respondre a possibles urgències amb tèxtil.

Aquesta situació d’emergència ha fet que des de La Taca, la Clau i el Fil, haguem hagut d’adaptar les activitats habituals. Per tant, algunes de les persones en situació de vulnerabilitat contractades per l’empresa d’inserció s’han hagut de quedar a casa. Se’ls ha continuat fent acompanyament via telefònica i la majoria estan aprofitant aquest període per realitzar cursos de formació bonificada de català mitjançant el mòbil.

Finalment, la recollida de roba, a través dels 80 contenidors taronges repartits per diferents punts d’Osona i el Lluçanès, no ha deixat d’estar activa, tot i que no s’aconsellava llançar-hi res durant el període de confinament per evitar el risc de propagació del virus. Tanmateix, ens hem trobat que moltes persones han aprofitat per fer endreça de l’armari i ens ha semblat oportú recordar algunes recomanacions:

  1. Posar-hi només roba neta i en bon estat.
  2. Dipositar-la en una bossa d’una mida màxima de 45 x 60 cm.
  3. Les sabates, cinturons i bosses de mà també han d’estar en bon estat i dipositar-les dins d’una bossa.

Esperem poder continuar col·laborant amb tot allò que faci falta perquè només de forma col·lectiva, fent xarxa i amb solidaritat, aconseguirem donar resposta a aquesta crisi sanitària, que també és deriva en una crisi econòmica i social.

Maig 2020

Tapís

Autor Tapís

+ posts de Tapís

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades galetes i l'acceptació de la nostra política de cookies , premi l'enllaç per a més informació.


ACEPTAR
Aviso de cookies