VISCAVIC 2015 (MERCAT DEL RAM)

VISCAVIC 2015 (MERCAT DEL RAM)

DESCRIPCIÓ DE L’ACCIÓ

El cap de setmana del 28 i 29 de març, en el marc del Mercat del Ram de Vic, el Projecte d’Intervenció Comunitària Intercultural (ICI) ha sortit al carrer per donar-se a conèixer a la ciutadania i per fomentar la convivència i el sentiment de pertinença a la ciutat.

Ho ha fet amb el VISCaVIC, un espai trobada per visualitzar que tots i totes vivim i convivim a Vic enriquint la ciutat amb les nostres diversitats. Ha estat a partir de les experiències viscudes que s’ha construït de forma col·lectiva la xarxa de camins que ens han portat a Vic, i així conèixe’ns i reconèixe’ns. I també, a partir de petites converses amb els protagonistes de la comunitat, hem pogut saber d’on som, d’on ens sentim i amb qui i com convivim. Això s’ha fet mitjançant diferents propostes i tallers creatius on tothom que ha volgut ha pogut participar.

Aquest espai de participació ciutadana es tornarà a repetir per Sant Jordi (23 d’abril) i a la Mostra d’Entitats i Músiques de Vic (9 de maig), i les activitats aniran acompanyades d’altres accions de caire artístic, audiovisual i cultural construïdes i organitzades amb altres agents de la ciutat.

Proces Comunitari
Share