TARDES D’ESTIU AL CARRER 2018

TARDES D’ESTIU AL CARRER 2018

Les Tardes d’Estiu al Carrer és un projecte socioeducatiu a l’espai públic que parteix del treball entre diferents entitats, persones professionals i administració local, totes elles implicades en l’organització d’activitats gratuïtes, lúdiques i esportives, adreçades a infants, joves i famílies, pensades per fomentar l’esport, els valors saludables
i de convivència a les places, pistes i parcs de tota la ciutat.

Durant les vacances d’estiu els carrers es converteixen en el terreny de joc ideal pels infants i joves de la ciutat: els parcs s’omplen de bicis, patins, pilotes o de taulells improvisats per vendre i cuinar en un món imaginari.

La programació de les Tardes d’Estiu al Carrer d’aquesta quarta edició es concentra del 25 de Juny al 27 d’Agost.

Nou setmanes amb activitats i propostes esportives i de lleure per a tots els gustos i totes les edats: concursos, jocs, contes, tallers de reparació de bicicletes i de joguines, teatre, carnaval d’estiu, titelles, tallers de hiphop, reciclatge de paper, tallers de graffittis, circ, 8 hores de futbol sala per joves, la VIII edició de la Champions Vic, un tastet
d’esport , entre d’altres. Tenim propostes per totes les edats i interessos. També hi haurà una activitat setmanal durant l’agost.

Les Tardes d’Estiu al Carrer 2018 formen part de la programació d’activitats municipals recollides a l’ESTIU VIC XL i s’inclouen dins del projecte Viu el Carrer!, promogut a la ciutat pel Projecte d’Intervenció Comunitària Intercultural.

Consulta el programa!! ViuElCarrer_programa_online

 

Tardes estiu carrer 2018

Proces Comunitari
Share