VISCaVIC 2016: pas a pas cap a la convivència!

Descripció de l'Acció

Què és per tu la convivència? Com és a Vic? Com vols que sigui?  

 La convivència és responsabilitat de tots i totes.

El 9 d’abril, per segon any consecutiu, hem celebrat el “VISC A VIC: pas a pas cap a la convivència!”, emmarcat al Projecte d’Intervenció Comunitària Intercultural (ICI). Més de 500 persones d’orígens i edats ben diverses han passat i participat de diferents maneres de l’acció, que s’ha dut a terme al C/ Manlleu.

Aquest espai de trobada ha ofert propostes per a totes les edats. S’ha construït un mural col·lectiu de forma plàstica i creativa on cadascú ha pogut aportar el què és i representa la convivència per a ell o ella, així com el camí desitjat per a la seva millora. L’espai de creació artística ha estat dinamitzat per Dàlia Adillon. A les 12h s’ha realitzat la performance RE CONEIXEM-[NOS] dinamitzada per Mar Recarens. A més, s’ha obert un espai per a la poesia on hi ha participat un grup de poetes de la ciutat, la música i tot allò que la ciutadania ha volgut compartir entorn a la seva percepció de la convivència a Vic.

Finalment, paral·lelament a la resta d’activitats, s’ha realitzat la mostra Amb ulls d’artista!: un grup d’artistes de la ciutat ha anat creant les seves obres sobre la seva percepció de la convivència a la ciutat.

Foto Visc a Vic 3Foto Visc a Vic 1Foto Visc a Vic 4Foto Visc a Vic 2

 

R Poster texto 70 x 100 copia

 

Date
Client
Categoria