OBERTES LES INSCRIPCIONS A LA I JORNADA DE SALUT COMUNITÀRIA DE VIC

OBERTES LES INSCRIPCIONS A LA I JORNADA DE SALUT COMUNITÀRIA DE VIC

El proper dijous 30 de novembre de 2017, de 9 a 13h, tindrà lloc la I Jornada en Salut Comunitària de la ciutat de Vic. La jornada s’ha organitzat des del marc de la Taula de Salut Comunitària creada el Setembre del 2016, la qual està formada, ara per ara, per molts agents vinculats, directa o indirectament, amb l’àmbit de la salut. La jornada està directament organitzada per representants dels dos centres d’atenció primària de la ciutat, un representant de la UVic-UCC, concretament de la Facultat de Ciències de la Salut i el Benestar, l’Ajuntament de Vic, i el Projecte d’Intervenció Comunitària Intercultural.

La I Jornada en Salut Comunitària de la ciutat de Vic persegueix una doble finalitat: per un costat, aclarir i presentar el concepte i recorregut històric de la salut comunitària dins i fora de Catalunya, i per un altre costat, donar a conèixer propostes i projectes de la ciutat que treballen per i amb la comunitat.

La jornada tindrà lloc a l’Aula Magna de la UVic-UCC, i per aquest motiu serà Paola Galbany, degana de la Facultat de Ciències de la Salut i el Benestar, la que farà la benvinguda als assistents, seguida d’una presentació de la jornada a càrrec de les autoritats de l’Ajuntament de Vic corresponents, qui també realitzaran el tancament.

Serà una jornada plena de coneixement, on es farà la presentació oficial de la Taula de Salut Comunitària de Vic, i on es presentaran projectes i experiències de diferents entitats i equipaments de la ciutat que amb moltes ganes, il·lusió i bona energia treballen dia a dia per generar un impacte en la millora de la salut.

 

Programa I Jornada de Salut Comunitària de la ciutat de Vic

Proces Comunitari
Share