NOVA WEB www.viuelcarrer.cat

NOVA WEB www.viuelcarrer.cat

A partir d’avui mateix podeu consultar tota la programació de les Tardes d’estiu al carrer 2018 a la nova web del projecte www.viuelcarrer.cat! Podreu accedir a totes les activitats de forma fàcil i àgil, i fer les inscripcions a algunes d’elles, com al torneig de futbol “Les 8 hores de Festa Major”. També podreu consultar la programació d’edicions anteriors i visitar les galeries de fotos!

Viu el carrer! és un projecte que promovem des del Projecte d’Intervenció Comunitària Intercultural, en col·laboració amb l’Associació Tapís i l’Ajuntament de Vic, que té per objectiu fomentar l’esport, la interculturalitat, els valors saludables i de convivència a les places, pistes i parcs de tota la ciutat de Vic. 

Concretament, es basa en la programació d’activitats gratuïtes, lúdiques i esportives, adreçades a infants, joves i famílies. La proposta d’activitats parteix del treball entre diferents entitats, persones professionals i administració local, totes elles impicades i corresponsabilitzades en la millora de la convivència i la cohesió social de la ciutat de Vic. 

Fins al moment ja s’han realitzat diverses accions en el marc del projecte Viu el carrer 2018:

 

 

 

Proces Comunitari
Share