Les tardes d’estiu al carrer – Champions Vic 2016

Les tardes d’estiu al carrer – Champions Vic 2016

“Les tardes d’estiu al carrer” és una proposta que forma part de l’oferta d’activitats d’estiu de Vic: Estiu XL Vic (http://www.vic.cat/CasalsEstiu).

Consisteix en la programació d’activitats de 17.30 a 20.00h a diferents espais públics de la ciutat – places/parcs i pistes- del 27 de juny al 29 de juliol de 2016.

Concretament s’han escollits 5 espais de diferents punts de la ciutat on s’organitzaran tot tipus d’activitats: Pista del Sucre, Pista dels Habitatges Montseny, Skate Park, Pista de Sta. Anna i Bassa dels Hermanos.

Aquesta proposta respon a la continuïtat de la proposta de l’any anterior de seguir organitzant la tradicional “Champions Vic de la ciutat”, un torneig de futbol de carrer.

L’any anterior ja es va fer una aposta per reformular i ampliar la proposta a tota la ciutat i desenvolupar activitats diverses que fossin d’interès per a tots els infants i joves (taller de percussió corporal, de bàsquet, d’escalada, etc…).

Enguany, s’ofereix una proposta de lleure oberta i gratuïta a infants i joves de la ciutat.

  • Cada espai tindrà una programació pròpia d’activitats d’una o dues tardes per setmana.
  • Per al “Torneig Champions Vic”, es mantindrà la dinàmica del futbol en valors a 4 dels espais (Pista del Sucre, Pista dels Habitatges Montseny, Skate Park i Pista de Sta. Anna), paral·lelament a d’altres activitats complementaries.
  • Al 5è espai (Bassa dels Hermanos), s’hi faran activitats diverses de jocs de taula, tallers, altres esports…
  • Els divendres, es faran activitats utilitzant equipaments i places diverses de ciutat: Cinema a l’espai ETC, Gimcana de ciutat, Cloenda d’estiu…
  • A totes les places, s’informarà de les activitats que es fan als diferents espais (el calendari d’activitats definitiu també es penjarà en aquesta pàgina web abans del 3 de juny).

Podreu trobar més informació a http://www.estiuvic.cat/ o contactant a equipcomunitarivic@gmail.com .

Estiu XL Vic

Proces Comunitari
Share