Inscriu-te a la 2a Jornada de Salut Comunitària de Vic

Inscriu-te a la 2a Jornada de Salut Comunitària de Vic

Foto II Jornada de Salut Comunitària de VicJa tenim el programa de la II Jornada en Salut Comunitària de la ciutat de Vic que tindrà lloc el proper dijous 29 de Novembre de 2018 pel matí (9-14) a l’Aula Magna de l’UVic-UCC i que hem organitzat des d’un grup de treball de la Taula de Salut Comunitària de Vic.

La jornada està pensada per tothom que tingui interès en la salut comunitària i el seu impacte en la qualitat de vida i benestar individual i col·lectiu. Així doncs, aquest any s’han organitzat espais de debat i conversa paral·lels, vinculats a la salut mental, la immigració i l’educació, esperant poder arribar a més àmbits professionals i interessos personals.

Tanmateix, i responent a les demandes que van sorgir de les enquestes recollides de la 1a jornada -que va tenir lloc l’any passat-, aquesta II jornada comptarà amb una taula on es parlarà de “Com abordar el repte dels Projectes en Salut Comunitària” i una altra enfocada a les “Polítiques públiques en Salut Comunitària“.

Esperem que el contingut de la jornada pugui ser del vostre interès, i us animem a inscriure-us-hi! Recordeu que hi ha places limitades.

Descarrega’t el programa sencer

INSCRIU-TE

 

Proces Comunitari
Share