“Estiu XL”: 10a edició de les activitats d’estiu municipals de Vic

“Estiu XL”: 10a edició de les activitats d’estiu municipals de Vic

Sota el nom Estiu XL, l’Ajuntament de Vic presenta la desena edició de les activitats d’estiu municipals. Unes propostes, que any rere any, es milloren perquè s’ajustin al màxim a les necessitats dels infants, joves i a les seves famílies. D’aquesta manera, totes les activitats tenen la voluntat de ser una alternativa pública adequada i amb un valor educatiu per a infants i joves d’entre 3 i 18 anys, lluny de voler ser una competència per les entitats privades.

Com els últims anys, s’oferiran setmanes temàtiques diferenciades perquè els participants o els familiars puguin muntar-se l’estiu en la mesura que necessitin, diferenciades per edats i en centres repartits per la ciutat de Vic. A més a més, i amb la voluntat d’arribar a tothom, s’ofereixen preus econòmics i amb possibilitat de beca.

 D’altra banda, es mantindrà un altre valor de les activitats d’estiu i es que es seguirà oferint feina de monitoratge als joves que durant el curs participen activament en esplais i agrupaments de la ciutat. Una aposta que l’any passat va permetre que una quarantena de joves pogués treballar en unes activitats amb més de 350 infants inscrits.

 

Proposta d’estiu pels infants de P3 a 6è de primària

El Casals XS, S i M van destinats als més petits i s’oferiran a les escoles del Guillem de Montrodon, l’Estel i la Sínia. Aquí se seguirà comptant amb la col·laboració de l’alumnat del mòdul de cuina i de lleure de la Casa d’Oficis, que en una clara aposta per fer xarxa de ciutat, realitzaran les pràctiques en els casals municipals.

 La principal novetat és que els més menuts, de 3 a 8 anys, podran participar al casal Farinera Centre d’Arts Visuals de Vic, un espai que combinarà projecte creatiu amb temps de lleure.

Les inscripcions es poden fer del 7 al 25 de Maig aquí. Pel que fa al casal de la Farinera es compta amb preinscripció prèvia degut a places limitades i un cop passat el termini de preinscripcions se sortejarà qui pot procedir amb la matrícula.

 

Activitats municipals d’estiu per a estudiants d’ESO

Els Casals L i XL són una aposta del Vicjove. El Cívicus és el casal juvenil que consta de quatre temàtiques diferents sobre temes d’actualitat i a gust dels joves, que es reparteix en dues franges d’edat.  

Les preinscripcions dels casals per a estudiants d’ESO es poden fer del 7 al 25 de Maig aquí. Serà el 28 de maig quan s’adjudiquin les places mitjançant un sorteig i es pugui efectuar la matrícula definitiva.

Des del Projecte d’Intervenció Comunitària Intercultural s’impulsen:

  • Activitats, tallers d’oci i lleure saludables als parcs i places de la ciutat
  • Activitats esportives a les pistes de la ciutat

 

Tríptic informatiu en aquest enllaç.

Proces Comunitari
Share