Escola Oberta d’Estiu – Champions Vic 2015

Escola Oberta d’Estiu – Champions Vic 2015

L’Escola Oberta d’Estiu – Champions Vic 2015 és una acció del Projecte d’Intervenció Comunitària intercultural, impulsat per l’Obra Social “la Caixa” i promogut a la ciutat per l’Associació Tapís i l’Ajuntament de Vic.

Té per objectiu treballar amb els infants i joves de la ciutat de Vic temàtiques tan importants com l’esport amb valors, la convivència o la salut comunitària a través de moltes activitats diferents.

La proposta coincideix amb la cinquena edició de la Champions Vic, un torneig de futbol dirigit a infants i joves de 8 a 25 anys, que té com a tret diferencial amb d’altres tornejos la importància que es dóna a la preparació prèvia als partits i la metodologia que segueix. Un dels punts més significatius d’aquest projecte rau en l’elaboració conjunta, entre tots els participants, de la normativa i la reglamentació del campionat. Aquest any, la Champions Vic compta amb la col•laboració de l’associació EVAL (esports en valors) que aplica la metodologia del futbol de carrer basada en la mediació.

Dins del marc de l’Escola Oberta d’Estiu – Champions Vic s’augmenten i es diversifiquen les activitats per tal d’incloure infant i joves de totes les edats i amb inquietuds diferents. Per exemple: un cinefòrum amb la pel•lícula “Vull ser com Beckham”; la presentació de l’experiència dels joves que han participat a la Copa Amèrica Nelsa Curbelo i els tallers d’alimentació saludable.

Totes les activitats es realitzen durant els mesos de juny i juliol a diferents espais públics de la ciutat, en horari de tarda.

La informació actualitzada de l’Escola Oberta d’Estiu – Champions Vic es pot trobar a: http://vitvic.miras.cat/

Entitats col•laboradores amb l’Escola Oberta d’Estiu – Champions Vic 2015: Ajuntament de Vic, Associació Casal Claret, Associació Cine Club Vic, Associació EVAL, Associació Tapís, CAP El Remei, CAP Osona, Centre d’Estudis del Seminari, Club Bàsquet Femení d’Osona, Consell Esportiu d’Osona, Creació, Fàbrica dels Somnis, Llar Juvenil de Vic, Mijac Sanferm, OAR Vic.

Proces Comunitari
Share