Es busca voluntariat per fer acompanyament educatiu

Es busca voluntariat per fer acompanyament educatiu

Des de la Taula de Convivència, espai de treball del Projecte ICI (Intervenció Comunitària Intercultural) en el qual l’Àrea de Ciutadania de l’Ajuntament de Vic hi participa, engeguem una prova pilot d’acompanyament educatiu als barris i fora de l’horari lectiu, dirigit a infants i joves a partir de 10 anys.

L’objectiu és generar un espai d’ajuda a l’hora de fer els deures i, a la vegada, un espai d’acompanyament dels infants i joves participants en el qual facilitar-los informació dels serveis, entitats i activitats de la ciutat. Creiem que a través d’aquesta vinculació amb l’entorn podrem generar i/o enfortir el sentiment de pertinença d’aquests infants i joves als barris i a la ciutat.

Per ara, hem engegat la campanya de captació de l’equip de voluntaris i voluntàries del projecte, que seran els encarregats de fer aquest acompanyament educatiu. El perfil de la persona voluntària al projecte “JoVinc! Fem barri” és el d’algú que estigui vinculat al món educatiu, ja siguin mestres i professors jubilats, estudiants universitaris i de cicles formatius, persones amb experiència en el reforç escolar, etc.

Durant el més de novembre i desembre es faran un seguit de formacions i reunions de coordinació amb tots els agents implicats en el projecte i, finalment, està previst que la prova pilot comenci a partir de gener i que duri fins al final del curs escolar.

Si t’interessa participar-hi o vols tenir més informació, pots adreçar-te a:

  • Equip ICI: trucant al 638 800 637 o enviant un correu electrònic a equipicivic@tapis.cat
  • Àrea de Ciutadania de l’Ajuntament de Vic: trucant al 93 886 21 00 (ext. 21206) o enviant un correu electrònic a ciutadania@vic.cat 

Cartell Campanya voluntariat JoVinc FemBarri

Proces Comunitari
Share