El 15 i 16 d’abril, “JOVE, MOU-TE!”

El 15 i 16 d’abril, “JOVE, MOU-TE!”

En el marc de la proposta d’activitats previstes pel projecte Viu el carrer!, els dies 15 i 16 d’abril es duran a terme dues activitats adreçades als més joves, que es desenvoluparan a l’espai públic.

Aquestes activitats han sorgit de les trobades que s’han realitzat amb amb joves de la ciutat: nois i noies que formen part dels Agrupaments Escoltes i Guies Collformic, Tsunami i Guillem de Montrodon; i nois i noies delegats i delegades de les seves classes d’ESO dels diferents centres educatius de Vic. Amb la seva participació es vol intentar crear un grup de treball heterogeni i obert en el qual els joves siguin els protagonistes en la presa de decisions i proposant activitats que responguin a les necessitats reals expressades per elles i ells mateixos. Alhora, permet fomentar la implicació d’aquest col·lectiu a la ciutat i dinamitzar espais poc utilitzats pels joves i la ciutadania en general.

Per més informació i inscripcions us podeu posar en contacte amb nosaltres a equipicivic@tapis.cat, o trucant al 638.800.637

Proces Comunitari
Share