Reptes en Salut Comunitària

Reptes en Salut Comunitària

  • El 16 d’octubre de 2018 la Taula de Salut Comunitària va presentar els resultats obtinguts del Diagnòstic de la Salut Comunitària de Vic. Aquesta diagnosi té com a objectiu fer una radiografia de la ciutat i detectar aquells actius en salut amb els que es compte, però sobretot, detectar quins són els reptes que tenim com a ciutat. Després de la presentació dels resultats es va iniciar la fase de priorització dels reptes identificats obrint un període de votacions de tres setmanes.
  • 136 persones han participat en la priorització dels reptes. Els cinc reptes més votats han estat: sobreeenvelliment, convivència, desigualtats socioeconòmiques, activitat física i, en cinquena posició, hi ha hagut un empat entre violència de gènere i salut mental.
  • A partir d’ara, s’iniciarà una segona fase de treball de la Taula de Salut Comunitària que consistirà en l’elaboració i implementació de propostes per millorar la qualitat de vida i el benestar dels vigatans i vigatanes. D’ara endavant, la Taula de Salut Comunitària abordarà el repte del sobreenvelliment de manera integral des del treball en xarxa amb l’objectiu de reduir la solitud de la gent gran de Vic i millorar la salut del territori.
Proces Comunitari
Share