CREACIÓ DE LA TAULA SALUT COMUNITÀRIA

CREACIÓ DE LA TAULA SALUT COMUNITÀRIA

S’ha constituït la Taula de Salut Comunitària de Vic, formada pel Servei Municipal de Salut, el CAP El Remei, el CAP Osona, el servei d’Atenció a la Salut Sexual i Reproductiva el Consorci Hospitalari de Vic, l’Agència de Salut Pública i la Universitat de Vic.

La Taula, que es troba cada dos mesos, té per objectiu principal el fet de promoure la salut de la població de Vic en tots els espais, des d’una perspectiva de salut comunitària i intercultural, posant especial atenció en aquells grups més vulnerables o amb majors dificultats de tenir les mateixes oportunitats.

Concretament la Taula de Salut Comunitària es proposa:

  • Posar en comú, debatre i discutir la informació existent i les principals preocupacions sobre els factors i determinants que afecten la salut del territori des de diverses perspectives (sanitari, social, educatiu, etc..).
  • Potenciar i millorar els projectes existents i convertir sinergies locals en protocols d’actuació, acords de col·laboració, etc.., així com crear Projectes Innovadors, realitzats a partir dels recursos existents i amb una alta participació dels tres protagonistes.
  • Establir possibles línees i prioritats d’intervenció en l’àmbit de la salut comunitària.
Proces Comunitari
Share