COMENCEN LES TARDES D’ESTIU AL CARRER 2017!

COMENCEN LES TARDES D’ESTIU AL CARRER 2017!

Durant les vacances d’estiu i més especialment durant la festa major, els parcs i places de Vic es converteixen en el terreny de joc ideal pels infants i joves de la ciutat.
Es diu que els nens i nenes d’avui ja no juguen al carrer, però el cert és que durant l’estiu, els parcs s’omplen de bicis, patins, pilotes o de taulells improvisats per vendre i cuinar en un món imaginari.
Al carrer és on hi trobem el veïnatge, fem amics i amigues més grans i petits que no van a la mateixa escola i potser no tenen la mateixa llengua materna. A l’estiu, al carrer és on creix l’espontaneïtat i la creativitat del joc lliure.

És per això que el projecte “Les tardes d’estiu al carrer” vol fomentar la convivència i la interculturalitat tot recuperant el carrer per part de grans i petits de manera lúdica i respectuosa, fomentant així, els valors del respecte, l’esforç, la constància, la motivació, la responsabilitat, l’amistat, la convivència i, sobretot, la diversió!

Diferents entitats i professionals estan implicats en l’organització de un munt d’activitats gratuïtes adreçada a infants, joves i famílies pensades per promocionar l’oci saludable i l’esport.

Pots consultar el nostre programa d’activitats fent clic aquí

I per més informació pots accedir a: http://www.estiuvic.cat/

Proces Comunitari
Share