8 de març: Dia Internacional de les Dones

8 de març: Dia Internacional de les Dones

En motiu del dia de la Dona, el diumenge 11 de març tindrà lloc l’acte central d’enguany i es tracta de la primera Jornada de Dones i Feministes d’Osona organitzada amb diverses entitats de la comarca. Com a Projecte d’Intervenció Comunitària Intercultural hem estat presents en alguna de les trobades organitzadores de la jornada. Serà una jornada de reivindicació dels drets de les dones, ocupació de l’espai públic i visualització de les dones en la xarxa associativa, tant si es tracta d’entitats de dones o feministes com si es tracta d’altres tipus d’associacions.

En aquesta jornada, que se celebrà de 10 del matí a 5 de la tarda a la plaça Major de Vic, i s’hi oferiran activitats per a tots els públics: dansa, música, conta contes, xerrada, ball de gegantes, pilar de dones, espectacle de diablesses i poesia. A banda, hi haurà dinar popular i fira d’entitats feministes i de dones. Una programació que pretén que les jornades siguin itinerants i es realitzin a diferents municipis de la comarca.

A més, com cada any, l’Ajuntament de Vic, a través de l’Oficina VicDones-SIAD Osona, organitza com cada any una sèrie d’activitats entorn al Dia Internacional de les Dones. La programació recull tallers, teatre, conferències i cinema que promouen la sensibilització ciutadana al voltant de les desigualtats, discriminacions i violències encara existents a la nostra societat per raó de sexe.

 

dia de la dona 8 març

Proces Comunitari
Share